Onze werkwijze

Als de wereld je speelveld is…

Internationalisering wordt steeds belangrijker om het hoofd te bieden tegen concurrentie. Bedrijven met een globale strategie kunnen sneller anticiperen en bewegen om te profiteren van grensoverschrijdende activiteiten. Dit biedt kansen, niet alleen voor de groei van de omzet, maar ook voor de uitwisseling van kennis en de versterking van het vermogen, waardoor het concurrentievermogen van het bedrijf op de lange termijn wordt versterkt.

Uw succes is ons succes!

Het doel van Rocon is om altijd een kwalitatief sterke dienstverlening aan te bieden. Tegelijkertijd kunnen wij dankzij een efficiënte inrichting van werkprocessen onze klanten optimaal ontzorgen. De klantbehoefte staat bij ons altijd centraal. Daarom leveren wij te allen tijde maatwerk en zoeken wij continu naar nieuwe concepten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen!

 • 1

   

  Kansen identificeren

  Met ons team van ervaren specialisten gaan we samen met u vrijblijvend in gesprek om mogelijkheden en kansen identificeren.

 • 2

  Projectplan

  Na het selecteren van voor uw geschikte subsidie, financiering of vraagstukken omtrent projectmanagement, schrijven wij voor u het projectplan.

   

  2

 • 3

   

  Toekenning

  Na het succesvol indienen van het projectplan wordt de subsidie of financiering toegekend. U kunt vanuit Nederland, maar ook vanuit het buitenland zoals Zwitserland, Duitsland, België of de Europese Commissie ontvangen!

 • 4

  Project Management

  In overleg met u kunnen wij samen met ons team activiteiten van het projectplan voor u uitvoeren.

   

  4

 • 5

   

  Administratieve vereisten

  Wij staan voor u klaar om te waarborgen dat het projectuitvoering voldoet aan de administratieve vereisten.

 • 6

  Eindrapportage

  Wij begeleiden het project van A tot Z en zodoende verzorgen wij altijd samen met onze klanten de eindrapportage voor de projecten.

   

  6

 • 7

   

  Evaluatie

  Na afloop evalueren wij samen met u het uitgevoerde project. Uiteraard blijven wij tijdens en na afloop de mogelijkheden voor u in de gaten houden!

Ondernemen met ambitie. Sinds 1996 ondersteunt Rocon bedrijven die in het buitenland een onderneming starten.

Jarenlange ervaring in subsidies, financiering en project management met een uitgebreid netwerk in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Afrika.

Vragen? Neem contact met ons op!