Over ons

Het bedrijf…

Ondernemen en investeren in een groeimarkt? Dan is Rocon graag uw sparringspartner! De meerwaarde van Rocon zit hem niet alleen in onze kennis en ervaring, maar ook in het feit dat wij de volle breedte aan internationale diensten bieden.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan hier.

Onze specialisten…

Onze specialisten zijn de motor achter het succes van Rocon. Zij spreken de taal van onze opdrachtgevers. Niet alleen in de vorm van een opleiding, maar ook door ruime praktijkervaring in de desbetreffende sectoren.

Klik hier om kennis te maken met de directie.

Onze klanten…

Onze opdrachtgevers zijn vooral actief in de maakindustrie en hebben plannen voor of activiteiten in het buitenland.

Door de jaren heen heeft ons team samen met haar opdrachtgevers aan tal van innovatieve en maatschappelijke projecten mogen werken. Wij zijn trots op de organisaties en bedrijven waar wij mee samenwerken!

Geschiedenis

Rocon is een commercieel adviesbureau dat in 1996 als spin-off van de Universiteit Twente van start ging. Mede door de financieel bedrijfskundige achtergrond van de vennoten en door de behoeften van de vele klanten, heeft de dienstverlening van Rocon zich eind jaren negentig in rap tempo uitgebreid met financierings- en subsidieaanvragen alsmede strategische en lokale ondersteuning van investeerders. Sinds 2004 is het aantal landen zeer snel uitgebreid wat betreft de diensten op financierings- en strategiegebied. Rocon werkt vanuit Enschede en Haarlem.

Onze Specialisten

Onze specialisten zijn uw sparringspartner op het gebied van innovatie, strategie, subsidies en financiering. Hoe kunnen we uw organisatie laten groeien? Neem contact met ons op.