Onze diensten

Met onze kennis en medewerkers kunnen wij u helpen met het opzetten van activiteiten in opkomende markten. Wij weten welke subsidies en financiering er zijn, welke passen bij uw project en wij kunnen de aanvraag en afhandeling hiervan voor u verzorgen. Ook zijn wij in staat het project management van uw activiteit te verzorgen en u te begeleiden van een goed idee naar een succesvol einde.

Bekijk hieronder wat wij allemaal voor u kunnen doen!

Subsidies

Een scala aan (buitenlandse) subsidiemogelijkheden zijn beschikbaar wanneer u van plan bent te investeren in het buitenland.

DHI – DGGF – DTIF – FDOV – FDW – LIFE – SDGP – WWSD

Er bestaan honderden subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden in Nederland. Welke subsidies worden vaak aangevraagd? De meestgebruikte subsidieregelingen ziet u hierboven genoemd. Het is begrijpelijk dat u het als ondernemer lastig vindt om een weg te vinden in het woud van alle subsidieregelingen. Wat zijn de specifieke voorwaarden, eisen en aanvraagprocedures? Wij adviseren u graag. Wij volgen de regelingen op de voet en helpen u om uw kansen te benutten.

Kan ik subsidie krijgen? Doe de check en vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Komt u in Nederland niet verder? Wij zij ook gespecialiseerd in het aanvragen van subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden in het buitenland. Voor Nederlandse ondernemingen zijn er o.a. ook mogelijkheden in België en Duitsland.

Een subsidie succesvol aanvragen draait om verdieping in uw activiteiten, kennis van alle subsidies en de vaardigheid een overtuigende subsidieaanvraag te schrijven. Met onze specialisten kijken wij meteen of u in aanmerking komt voor subsidies. Daarnaast helpen wij continu om geen subsidiekansen te missen. Bekijk hier een overzicht van meest gebruikte subsidieregelingen.

Hoe wij u kunnen helpen…

U bent een ondernemer met ambitie en van plan een project te starten in het buitenland. Financiering van uw project is nodig om een succesvolle start te maken. Wat als banken het risico te hoog vinden? Er zijn tal van andere financieringsmogelijkheden denkbaar. Welke mogelijkheden zijn er? Wat zijn de specifieke voorwaarden, eisen en aanvraagprocedures? Wij adviseren u graag. Wij volgen de regelingen op de voet en kunnen voor u de juiste financiering vinden.

Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Hoe vergroot ik mijn kans op financiering? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Wij helpen u graag verder.

Komt u in Nederland niet verder? Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanvragen van subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden in het buitenland. Voor Nederlandse ondernemingen zijn er o.a. ook mogelijkheden in België en Duitsland.

Een financiering krijgen voor uw project draait om het begrijpen van, en verdieping in uw activiteiten, kennis van de financieringsmogelijkheden, en de expertise om een financieringsaanvraag succesvol in te kunnen dienen. Wij hebben de specialisten in huis die uw financieringsmogelijkheden vergroten, en die u aan de juiste financiering kunnen helpen.

Financiering

Zonder een gedegen financiering geen geslaagd project. Rocon heeft de kennis in huis om voor u de beste financieringsoplossing te vinden.

Ondernemen met ambitie. Sinds 1996 ondersteunt Rocon bedrijven die in het buitenland een onderneming starten.

Jarenlange ervaring in subsidies, financiering en project management met een uitgebreid netwerk in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Afrika.

Vragen? Neem contact met ons op!

Project Management

Rocon heeft de expertise om bedrijven die activiteiten willen opzetten in opkomende markten te ondersteunen.

Wat wij voor u kunnen betekenen…

Met een gedegen project management kan Rocon Nederlandse bedrijven verder helpen die activiteiten willen opzetten in opkomende markten in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Afrika. In deze markten zijn de risico’s vaak groter of niet altijd te doorgronden en is het vinden van financiering vaak een probleem. Veel bedrijven blijken behoefte te hebben aan informatie over concrete en praktische zaken. Met een uitgebreid netwerk van meer dan 400 klanten kan Rocon hierin voorzien.

Rocon begeleid bedrijven van projectidee tot realisatie en verder. Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.

‘Managing the daily business’ is wat voor het bedrijfsleven de nodige tijd kost. Rocon probeert als rechterhand van een manager of ondernemer op te treden en meer aandacht te besteden aan zaken die spelen op de lange termijn.

Een gedegen project management vraagt om kennis, organisatie en prioriteiten stellen. Rocon heeft de expertise in huis om uw stap naar het buitenland een succes te maken. Met een plan van aanpak op maat, adviesgesprekken, een uitgebreid netwerk en kennis van financiering kunnen wij u verder helpen.

Dan breekt de meest spannende tijd aan: u maakt de eerste stap in het buitenland. Ook na de start én de afronding staan we voor u klaar en bieden wij onze expertise aan. Als ondernemer kunt u nog steeds met al uw vragen bij ons terecht en gebruik maken van onze services en netwerk.