Logo Aeronamic FC
Rocon is regelmatig verantwoordelijk voor projectmanagement voor met name investeringsprojecten. Dit zijn intensieve projecten waarbij er veel contacten zijn tussen lokale specialisten als advocaten, notarissen, accounts, aannemers, etc.. Lokaal aanwezig zijn is vaak noodzakelijk.

Hieronder vindt u een businesscase waarbij Rocon en Aeronamic terug kijken op een succesvolle samenwerking.

Aeronamic is een bedrijf dat sinds 1989 begonnen is met het ontwerpen, produceren en het leveren van essentiële onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almelo. Door een succesvolle strategie had Aeronamic de intentie om uit te breiden naar het buitenland. Rocon werd hiervoor benaderd betreffende het
uitvoeren en beheren van het project. Hierbij werd, onder toezicht van Aeronamic, door Rocon de mogelijke locaties onderzocht, vergunningen, de bouw tot het aannemen van het personeel geregeld. Hierdoor werd het mogelijk om een tweede faciliteit te open te Sibiu (Roemenië). Het contact met Rocon loopt nog altijd in een nauw samenwerkingsverband door en het gestarte project in Roemenië loopt erg voorspoedig. Hieronder ziet u enkele foto’s van de totstandkoming van de fabriekshal in Sibiu.

Mail ons