We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met als thema ‘Investeren in groeimarkten’. Deze bijeenkomst is georganiseerd in samenwerking met de Jong & Laan. Dit is was voor veel ondernemers een uitgelezen kans om te luisteren en leren van de ervaringen van anderen en hun netwerk uit te breiden.

Tijdens deze bijeenkomst droegen de heren Kleisen en de Winter een businesscase aan met betrekking tot hun ervaringen met het ondernemen in het buitenland. Uiteindelijk werden diverse subsidies voor innovatieve en duurzame investeringen in ontwikkelingslanden, voor kennisverwerving, haalbaarheidsstudies en demonstratieprojecten toegelicht. Bovendien werd uitgelegd dat er financiering beschikbaar is vanuit de Financieringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO). Daarnaast biedt Rocon ook diverse mogelijkheden om informal investors erbij te betrekken.

Mocht u willen weten wat Rocon voor uw bedrijf kan betekenen?!

Neem dan contact met ons op aan de hand van onderstaand contactformulier.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Bedrijf’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]