U wil een internationale markt betreden. Misschien gaat u zakendoen in Oost-Europa, of zelfs buiten Europa. Maar gaat u uw product of dienst alleen daar verkopen, of heeft het ook voordelen om in het buitenland te gaan produceren? Daarnaast is een ander belangrijk aspect bij lokaal vestigen; het bepalen van uw bedrijfspositie op de lokale markt. Welke plaats neemt u in ten opzichte van de concurrentie? Wij analyseren voor u de markt waarin u zich gaat bevinden grondig en bekijken vervolgens samen welke stappen u wilt ondernemen.

Als u zich lokaal gaat vestigen, dan komen daar ook risico’s bij kijken. Samen met ons kunt u bepalen hoe u uw bedrijfsrisico’s in het buitenland op de juiste wijze kunt afdekken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te participeren in uw project.

Samen met klanten

Samen met klanten bieden we de mogelijkheid om een financiële bijdrage te leveren aan projecten van klanten. Zo zijn wij en u als ondernemer met elkaar ook nauw verbonden. We selecteren projecten voor participatie en voeren deze ook samen met u uit. Zo maken we gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van coöperatie ontwikkeling, toegang tot financiering en het versterken van international projecten. Wij helpen bij het opzetten en versterken van uw investeringsplannen in het buitenland.

Mail ons

0 + 2 = ?